Pályázatok

Pályázatok

A VERSENYKÉPES IKT SZEKTOR FEJLESZTÉSE (GOP-2014-3.3.4) PÁLYÁZAT
Projekt indítás 2015.05.01. – Projekt zárás – 2015. 10. 31. 

A fejlesztési projektünk az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatásával valósulhatott meg. A Horizon 2020 pályázati felkészülés, nemzetközi parnterkesés és hálózatépítés a piacvezető fesztivál- és rendezvény kártya készpénzmentes fizetési megoldás, a Festipay rendszer továbbfejlésezése és nemzektözi piacra lépésenk előkészítés érdekében zajlott.

 

GOP KOMPLEX VÁLLALATI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS MIKRO-, KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA
Projekt indítás 2013.12.15. – Projekt zárás – 2014. XII. 15. 

A fejlesztési projektünk az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatásával valósulhat meg. Az infokommunikációs technológiák, azon belül pedig a “távközlési és IT szolgáltatások, mobiltechnológiák” fejlesztése a cél.

A Cardnet Zrt. szolgáltatásai során a legmodernebb IT eszközök beszerzésével és használatával kívánja fejleszteni többek között a Festpay szolgáltatását. Ez az IT eszközöket magas szinten felhasználó szolgáltatás a rendezvények alkalmával olyan innovatív készpénzmentes fieztési megoldást nyújt, amelyet a hagyományos banki szolgáltatás vagy készpénzes fizetés nem tesz lehetővé.

Ez a fizetési megoldás gyorsan, kényelmesen és biztonságos fizetést tesz lehetővé. A készpénz mentesség gyorsítja a kiszolgálást. Megbízható, valós képet ada a rendezvény kereskedőinek, szolgáltatóinak forgalmáról és a jutalékszámítást is megoldja. Kimutatásokat és marketing információkat is szolgáltat. Összeségében a szolgáltatás használata az infokommunikációs technológiák elterjesztését segíti elő.

 

Közmű számla befizetés POS terminálon keresztül

Ma Magyarországon a közüzemi (elektromos, gáz, víz, csatorna, de akár telefon, kábeltévé, stb.) szolgáltatások díjáról a lakosság döntő hányada papír alapú számlalevélben kap tájékoztatást, a díjat pedig az ehhez csatolt készpénz-átutalási megbízással, ún “sárga csekken” egyenlíti ki. A megoldás lassú, felesleges papírok miatt környezetszennyező és a postai sorbanállások miatt időigényes is. Projektünkben azt kívánjuk kutatni és fejleszteni, hogy a Cardnet Zrt. által üzemeltetett 5000 kereskedelmi egységben letelepített kártyaelfogadásra alkalmas terminál (röv.: POS) segítségével hogyan lehet hátrányokat kizárva, de mégis a jelenlegi helyzetre építve gyorsabb, szélesebb körben (nem csak postákon) elérhetővé tenni a közműszámla fizetést készpénzzel és bankkártyával egyaránt.

 

 

 

Innovatív készpénzkímélő mikro fizetési megoldás bevezetése Magyarországon

Cégünk 1992 óta foglalkozik elektronikus tranzakciós szolgáltatások értékesítésével, melyek közül legismertebbek: a mobilegyenleg feltöltés, autópálya-használati jogosultságok értékesítése, törzsvásárlói rendszerek, ajándékkártya értékesítés, sárgacsekk befizetés. Országszerte jelenleg közel 2.400 helyen érhetőek el a cégünk üzemeltetésében álló POS (Point of Sale) terminálokon ezen szolgáltatások köre, melyen keresztül havi több, mint 800.000 on-line tranzakciót végzünk.

Tranzakciós szolgáltatásunk végponti eszközei a Verifone gyártó NURIT 8320-as POS termékcsaládja. Sajnálatos módon a POS terminálok piacát befolyásoló nemzetközi és hazai kártyatársaságok által megszabott szigorú követelmény-rendszer mára ezeket az eszközöket korszerűtlennek, biztonsági szempontból nem megfelelőnek nyilvánították. Az eszközökkel kapcsolatosan banki területen új eszközök kihelyezése nem engedélyezett, a kint levő eszközök 2013 januárja után már nem használhatóak.

Fejlesztési szempontból cégünk jelenleg csak és kizárólag erre a típusra rendelkezik fejlesztői környezettel és jogosultsággal. Annak érdekében, hogy meghatározó piaci jelenlétünk a jövőben is megmaradhasson, illetve folyamatosan fejlődő szolgáltatási körünket tovább tudjuk bővíteni, korszerű, a piaci elvárásoknak minden tekintetben megfelelő termékcsalád bevezetésére és a fejlesztői képességek kialakítására van szükségünk.

 

 

 

Home Pályázatok
Copyright(C) 2012 Cardnet Zrt.